Portal Rasmi

Majlis Perbandaran

Alor Gajah

The Orchard Welness & Health Resort

Majlis Perbandaran Alor Gajah

Dikelilingi dengan kehijauan yang subur, The Orchard Wellness & Health Resort Melaka terletak di Brisu, Melaka mengalu – alukan kedatangan tetamu dengan fasiliti seperti kolam renang, rawatan spa terapeutik dan akses WiFi percuma.

Pelbagai jenis bilik yang disediakan serta luas dan bergaya setiap satu dilengkapi dengan penghawa dingin, kemudahan membuat teh / kopi dan tingkap-tingkap besar yang menghadap ke dedaunan tropika. Terdapat juga bilik mandi suite yang dilengkapi dengan tab mandi dan peralatan mandian.

Senaman yang menyegarkan boleh dinikmati di pusat kecergasan dan kemudahan tempat letak kenderaan percuma ditawarkan kepada mereka yang memandu. Para tetamu juga boleh menggunakan basikal percuma untuk meneroka. kemudahan spa, sauna dan tab mandi panas tidak tersedia buat masa ini kerana covid-19

Pelbagai hidangan tempatan Malaysia dan hidangan antarabangsa yang popular boleh dinikmati di restoran di lokasi. Makanan ringan. The Orchard Wellness & Health Resort Melaka berjarak 60 km dari Lapangan Terbang Antarabangsa Kuala Lumpur.

Galeri

Info Pantas

Alamat

The Orchard Welness & Health Resort
Jalan Solok Uban,
Kampung Brisu,
78100 Lubok China,
Melaka.

Skip to content